Διακρίσεις

Πράσινοι Ηγέτες

diakriseis-group-frontzou-politeia-greenleaders
Το πρόγραμμα Πράσινοι Ηγέτες του TripAdvisor επιβραβεύει τα ξενοδοχεία που είναι “φιλικά” στο περιβάλλον και εφαρμόζουν πράσινες πρακτικές, όπως ανακύκλωση, χρήση λαμπτήρων LED, πιστοποιημένων οικολογικών απορρυπαντικών, ποδηλάτων κλπ.

Certificate of Excellence

diakriseis-group-frontzou-politeia-excellence
Το βραβείο αυτό απονέμεται επιχειρήσεις με την καλύτερη βαθμολογία των πελατών. Το συγκρότημα έχει λάβει 2 CoE για το εστιατόριο (2015, 2016) και ένα για το ξενοδοχείο (2016).

Booking

booking-award-2015
Η βαθμολογία προκύπτει από τις εντυπώσεις των πελατών του ξενοδοχείου κάθε χρόνο.

Βραβείο Επιχειρηματικότητας

diakriseis-group-frontzou-politeia-vraveio-epixeirimatikotitas
Η επιχείρηση βραβεύθηκε με το βραβείο επιχειρηματικότητας από το Epirus Business Forum ως πρότυπο κέντρο Τουρισμού και Ψυχαγωγίας.

Πιστοποιήσεις

ISO 9001

diakriseis-group-frontzou-politeia-9001
Το ISO 9001 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διαχείριση της ποιότητας και αφορά σε όλες τις κατηγορίες των εταιρειών, ανεξάρτητα από το είδος, το μέγεθος και το παρεχόμενο προϊόν ή υπηρεσία. Παρέχει τη μεθοδολογία για τον συστηματικό έλεγχο των λειτουργιών μίας εταιρείας ώστε να εξασφαλίζεται η ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων του πελάτη.

ISO 22000

frontzou-politeia-diakriseis-22000
Το ISO 22000 : 2005 είναι διεθνές πρότυπο που καθορίζει τις απαιτήσεις ενός συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων. Εκδόθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO) το 2005 και ενσωματώνει τις απαιτήσεις του HACCP και της ισχύουσας νομοθεσίας και τις γενικές αρχές των συστημάτων διαχείρισης, δημιουργώντας έτσι ένα παγκοσμίως πρότυπο ασφάλειας τροφίμων.

HACCP

diakriseis-group-frontzou-politeia-haccp
Το HACCP είναι μία διεθνής προδιαγραφή που βασίζεται στην προληπτική διαχείριση των θεμάτων ασφάλειας των τροφίμων

Ελληνικό Πρωινό

frontzou-politeia-ioannina-hotels-greek-breakfast-color
Είναι ένα πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), το οποίο έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται μεθοδικά από το 2010 με βασικό σκοπό τον εμπλουτισμό του Πρωινού, που προσφέρεται στα ελληνικά ξενοδοχεία, με αγνά και μοναδικά προϊόντα της Ελληνικής γης, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα της κάθε περιοχής της Ελλάδας.

alpha guide tripadvisor-excellence

Connect with Us

Contact Us

Τηλ: 26510 21011, 25495
Fax: 26510 21012
Κάντε την κράτησή σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας